VVI spodbujevalnik

VVI pacemaker
VVI pacemaker

VVI spodbujevalnik

VVI spodbujevalnik je najpogostejša vrsta spodbujevalnika. VVI spodbujevalnik je medicinski instrument, ki omogoča, da se srčna mišica deluje pravilno. V kirurškem posegu, specialist kardiolog, ki vsebujejo VVI spodbujevalnik v prsnem košu in VVI spodbujevalnikom z žicami povezati s srcem na pravem zgornji dom srca ali na desni ventrikel. Vloga spodbujevalnika VVI, da v primeru, da srce se upočasnjuje, ali ustaviti, pošlje električni impulz desnim prekatom in aktivira srce. Električni impulzi iz desnega prekata prehaja v levega prekata in s tem vodi pretok krvi. Ko je srce poškodovana zaradi srčnega napada ali ko pride do srčnega bloka, srce izgubi svojo vlogo kot naravni spodbujevalnika. VVI spodbujevalnika, ki je potrebna, če je izgubljena prevajanje med zgornjim zbornic in prekati in atrijev in prekati.

VVI spodbujevalnik pomeni:

V - prekata korakala
V - prekata začutil
I - Pacing zaviral, če srca začutil

VVI le prve tri črke kode sistema 4,5 ali 6 črk kodiranja. Druge črke pomenijo spremembe v njem VVI, odvisno od stopnje modulacije ali srca spreminjajoče zahteve srca. 5. pismo, če je povezan s funkcijo anti-tahikardije.

Ta vrsta spodbujevalnika lahko povzroči srčni spodbujevalnik Nekateri bolniki sindrom, še posebej pri bolnikih z boleznijo sinoatrijskega več kot atrioventrikularno bolezni. VVI spodbujevalnika lahko povzroči vzvratno ventriculoatrial prevajanje, ki vodi v slabost, nizek krvni tlak in utrujenost. Srčni spodbujevalnik sindrom je posledica atrijske valovi topovskih rezultat hkratnega atrijske in ventrikularne contractions.This povzroča kri teče v napačno smer in srce proizvodnja manjša. To stanje povzroča po njem VVI je mogoče rešiti z reprogramiranjem je srčni spodbujevalnik ali zamenjavo za dvojno njem prostora. VVI spodbujevalnik, ne zadostuje, če prekati niso sposobni premagati skupaj v primerih kongestivnega srčnega popuščanja, in potem je potrebno dvojno komoro spodbujevalnika. Možne težave med namestitvijo spodbujevalniki VVI so: kolaps pljuč, okužba, perikarditis, klimatska embolija, kri shranjevanje v plevralni votlini in drugi.

Po operaciji je bolnik vozila licenciranja agencija obvesti, da ima vgrajeno VVI spodbujevalnik, zato jih je izdala ga ustrezno vozniško dovoljenje. Moraš se izognili stresu vadbe tri do štiri tedne po njem namestitve VVI po tem lahko bolnik nadaljuje z večino fizičnih aktivnosti, vendar pa bi morala biti previdni, da ne poškodujete srčni spodbujevalnik.

Opravičujemo se vam za morebitne pravopisne napake. Ta stran je prevedena z VVI pacemaker
Close