Srčni spodbujevalnik zamenjava baterije

Srčni spodbujevalnik zamenjava baterije

pacemaker battery replacement
pacemaker battery replacement
Ko govorimo o njem, pravzaprav se nanaša na sistem za krmiljenje takta: srčni spodbujevalnik, pacing elektrode, in program. Dva dela tega sistema so vsajene v telo: spodbujevalnika in elektrode. Spodbujevalnik je majhna kovinsko ohišje sestavljeno iz elektronskih vezij in baterije. Spodbujevalnika pošilja električne impulze v srce ob točno določenem času. Elektrostimulacija elektrode je bil izoliran kabel, ki prenaša električne impulze od srčnega spodbujevalnika k srcu, da povzroči srčno krčenje.

Tretji del bodo potek sistema, so programerji običajno nahaja ob bolnišnici. Medicinska sestra ali zdravniki uporabljajo to posebno računalnika nadzor nad delom na njem in po potrebi prilagoditi parametre spodbujevalnika.

Spodbujevalnik je vir energije pacing sistema. Prav tako vsebuje v sebi elektronike, ki odloča, kdaj naj spodbudi srce. V notranjosti ohišja spodbujevalnika titanovega so baterije in elektronsko vezje. Srčni spodbujevalnik baterija zagotavlja električno energijo, potrebno za stimulacijo srca. Majhen, litijeva baterija običajno traja več let. Ko je osiromašeni spodbujevalnik baterija, je potrebno narediti zamenjavo akumulatorja srčni spodbujevalnik.

Električno vezje je kot majhen računalnik znotraj spodbujevalnika. Pretvarja energijo iz spodbujevalnika baterije v električne impulze, da bolnik ne čuti, ker so popolnoma neboleč. Električni krog odloči, kdaj in s katerimi bo spodbudila energetsko srce.

Priključek blok je iz prozorne plastike, ki se nahaja na vrhu kovinskem ohišju za spodbujevalnika. Priključek blok je kraj, kjer se korakanje elektroda priključena na njem.

Srčni spodbujevalnik zamenjava baterije postopek (pacemaker battery replacement)

Ko spodbujevalnik signal, da je srčni spodbujevalnik baterija izprazni, se morate načrtovati obisk v kardiologa, načrtovati zamenjavo akumulatorja srčni spodbujevalnik. Spodbujevalnika, baterija ne bo takoj prenehajo delovati, ko signalizacijo.

En dan pred zamenjavo akumulatorja spodbujevalnika postopku ne jesti in ne piti tekočin.

Zamenjava baterije spodbujevalnik ponavadi gre skozi staro brazgotino na prsih z izvajanjem spodbujevalnika. Ko pride čas za zamenjavo akumulatorja spodbujevalnika, je stara spodbujevalnika, nadomesti z novim, in ne le spodbujevalnik baterije. Odstranite staro spodbujevalnik in na njenem mestu postaviti nov srčni spodbujevalnik, če je ta kraj ni ustvarila težave za bolnika. Postopek za zamenjavo srčni spodbujevalnik baterije traja približno 30-45 minut. Po zamenjavi baterije srčni spodbujevalnik, morajo biti omejeni gibi roke za nekaj dni. Spodbujevalnika zamenjava baterije je neboleč postopek.

Med spodbujevalnika postopka zamenjave baterije bo pacient ugotovi, da gredo pod lokalno ali popolno anestezijo. Če bolnik izbere lokalne, njegovo okrevanje po spodbujevalnika zamenjavi baterije je veliko hitrejši.

Po postopku zamenjave baterije spodbujevalnika, morate imeti spremstvo do doma, saj se uporablja med operacijo anestezija, nimate spremstvo, bodo spodbujevalnik zamenjava baterije postopek odložen. Po postopku zamenjave baterije spodbujevalnika boste prejeli začasno kartico za identifikacijo vašega srčnega spodbujevalnika. Okrevanje po baterijo spodbujevalnika nadomestnega običajno traja nekaj dni.

Trenutno je v teku raziskave za baterije za srčni spodbujevalnik, ki bi prejemala energijo iz srca in da bi bilo trajno rešitev. Nova baterija spodbujevalnik moč bo 10 microwatts kar je povsem dovolj za varno delovanje srčnih spodbujevalnikov. Srčnih spodbujevalnikov baterije bo poganjal srčnim utripom v območju 7-700 utripov na minuto. To območje je več kot primerna za varno obratovanje.

Opravičujemo se vam za morebitne pravopisne napake. Ta stran je prevedena z pacemaker battery replacement
Close