Kardiologija: znaki bolezni

Kardiologija: znaki bolezni

Edema
Edema


Med obravnavo bolnikov, je mogoče pridobiti zelo pomembne podatke o etiologiji, naravo in trajanjem bolezni srca. Med njimi so: učenci Argyll Robertson, splenomegalija, razširjen goiter, ledvice, prirojene nepravilnosti, motnje venskega nihanja v vratu ali prekordialne, cianoza, in edem zadebeljena prsti. Previdno palpacija lahko zazna in hipertrofija desnega ali levega prekata ali diastolični gibi tril. Pri obravnavi bolnikov v ambulantah lahko zazna edeme ali nižje spoji okončin, kot tudi edem na področju križnice, glutealno območja in območja v zadnjih hospitaliziranih.Prisotnost edema ne zadostuje za diagnozo bolnikov, ki trpijo zaradi srčnega popuščanja, poleg pritožuje več in dispnejo.Edem je pogosto izražena v debelih bolnikih in tistih, ki nimajo žilah nog in tromboflebitisa po ozdravljeni. Obstajajo še drugi, ki niso srčne vzrok za edem, ki nosijo nogavice, nogavice in elastične manšete deflacijo, sledi dolgotrajno sedenje ali stoje, zadrževanja tekočine že pred menstruacijo, pa tudi idiopatsko edema pri ženskah. Lahko privede do otekanja nephrosis d in nefritis terminal, s cirozo ascitesom, prirojeno ali pridobljeno hypoproteinemia limfnega edema, izraženo stradanje in slabokrvnost, kot tudi oviranje žilah slabše kave.

Cianoza lahko centralno ali periferno. Srednja vrsta cianoze zaradi nizke arterijsko nasičenosti s kisikom, ki ga povzročajo intrakardialnim desno - levo Santo zaradi arteriovenske fistule v pljučnem obtoku, nekatere kronične pljučne bolezni ali zaradi pljučnice. In za razliko od periferne cianoze, izražena v sluznico ogrevanja, na primer na notranji strani ustnic, jezika. Dokazuje določitev delnega tlaka kisika (PO2) v arterijski nasičenosti s kisikom in sistema.Vera polycythemia lahko privede do pojava cianoze centralnega tipa, kljub normalni nasičenosti s kisikom, kot veliko število rdečih krvnih celic poveča znesek znižane vrednosti hemoglobina. Za razlikovanje cianoza, ki ga ima mešalni ventil v srcu ali pljučih, kot da zaradi osnovne bolezni pljuč.

In morda, če Sauteria normalno arterijska kisika je obrobna Cianoza. Pojavi se v hladnih delih telesa, kot so na dosegu roke, nos, ušesa in lica. To je posledica počasnega promet v periferni žilni sistem, ki povzroča kapilarni tok sprosti več kisika, kot je normalno. In nekatere bolezni, kot so pljučni zožitvijo stenoze MITR ali srčno popuščanje vodi do zmanjšane proizvodnje "srca" in periferne cianoze. Vendar pa so najpogostejši vzroki za napetost živčnega sistema, ki je povezan s hladno, mrzle roke in celotno telesno izpostavljenost mrazu

Swelling
Swelling
Hrup, zvoki in popping zvoki šibke

Avskultacija je mogoče ugotoviti prisotnost strukturnih in funkcionalnih anomalij. To se doseže z ugotavljanjem sprememb v prvi in ​​drugi srca zvoki, prisotnost dodatne zvok srca, ekstra srčnih šumov in zvokov, sistolični pljučne arterije in visokim glasom zvok aorte v Sistola. Prav tako je treba razlikovati zvoke, ki nimajo znanih patoloških značilnosti. Ti vključujejo: raztrgano in normalno ton, visok sistolični zvok, III normalno ton in hrup kardiorespiratorne funkcionalne srce šumi. V nekaterih primerih je zelo težko pravilno interpretirati pojav hrupa, kot je. Izgovori v primeru srčnega popuščanja z zelo majhno "Cardiac Output" ali v primeru izrazitega ventrikularno tahikardijo. Nadomestni pogoj ali zmanjšanje ventrikularno tahikardijo lahko povzroči nizke intenzivnosti zveni jasno. Tako, na primer, lahko slišite zvoke, ki jih prej ni bilo mogoče zaznati. Glede na volumen, se zvok deljeno s stopnjo I-VI, kjer sem označujejo število hrupu na najnižjo intenzivnostjo in VI najmočnejši.

Kratka in mehka sistolični šum je lahko funkcionalna, še posebej, če ni drugih sprememb, in če pomembne spremembe v dihanju in spremembe v položaju pacientov. Utrujenost in tahikardija povečanje intenzivnosti vsakega gozda. Tako imenovani. Funkcionalna sistolični šum ustreza mitralne in pljučni usta in je tip crescendo decrescendo, ki se konča pred Sistola in se nanaša na pretok krvi v desno ali levo navpično pljučne arterije ali aorte. Najboljše slišali v vitke ljudi. Pri polni navdiha se lahko izgubi ali zmanjšati intenzivnost, hkrati pa zagotavlja popolno poteku lahko znatno okrepi CATIA. Jasno sistolični šum je verjetno predvsem ekološki. Vsak sistolični šum, ki je bil spremljati in Trilla v regiji valvularne bolezni v korist ventilov, razen če gre za izjemne anemije, hrupa, ki jih je mogoče slišati na vrhu srca, ponavadi znak in posledica sprememb v mitralno ventilov. Širi proti levi pazduhe ali interscapular regije in njene narave je ekološko. Sistolični šum nad aorto, se prenese v karotidne arterije ali zgornjem interscapular regijo, ko gre za organske spremembe aorte ventilov ali aortne ustja osnove. Ta zvok je pogosto slišati tudi na vrhu srca.

Diastolični šum lahko zaradi dilatacije v srcu (akutni miokarditis, huda anemija), dilatacija aorte plošč (izgovarja hipertenzija), srčnih zaklopk ali poškodbe zaradi intrakardialnim spojev. Da bi odkrili diastolični šumenje pozornost osredotočiti na tigestol.

Opravičujemo se vam za morebitne pravopisne napake. Ta stran je prevedena z Cardiology: signs of disease
Close