Kardiologija: Splošni nasveti

Kardiologija: Splošni nasveti

ECG
ECG
Opravičujemo se vam za morebitne pravopisne napake. Ta stran je prevedena z ArteriosclerosisCelotna diagnoza bolezni srca in ožilja sestavljenih iz določanja etiologijo, ki določajo strukturne spremembe, določitev fiziološke anomalije, za oceno preostale funkcionalne sposobnosti srca. Zdravljenje in prognoza temeljijo na jasno razumevanje teh štirih dejavnikov.

Etiologija se določi na podlagi dolgoletnih bolnikov zgodovine, posebnih sprememb, laboratorijskih preiskav, kot so: anti strepto lizina nič titer, na serološki test za ugotavljanje sifilisa, preverjanja joda beljakovin in encimov v serumu test. Nepravilnosti srčne strukture in njenih funkcij, se lahko določijo s skrbnim kliničnim pregledom, kar je potrebno dodati, rentgenski in EKG ugotovitve. Srčna kateterizacija je potrebno določiti velikost Božiček in merjenje pritiskov v srčnih zaklopk, aorte in pljučne arterije. Merjenje barvnih krivulj, ki se uporabljajo v nekaterih primerih nepojasnjene desni - levi in ​​levo-desno Božička. Angioedem cardiography v dveh smereh cineangiographic, ki se uporablja za prikaz anatomijo prirojene in pridobljene nepravilnosti, obseg ventila insuficienco srca tumorji, itd.

Nespecifična pojav

  Najpogostejši simptomi bolezni srca, so: dispneja, utrujenost, bolečine v prsnem košu in palpitacije. Vendar pa, kot ne glede na to, kateri od zgoraj naštetih simptomov, je mogoče najti v bolezni, ki niso povezane s srcem, pravilna razlaga simptomov je odvisna od sistematičnega pregleda in diagnostične študije.Dispneja, ki jo povzroča bolezni srca je običajno povezana s povečano srce in druge strukturne in fiziološke motnje.Najpogostejša vrsta dispneja zaradi bolezni srca je dispneja utrujenost s kratko sapo, ki se pojavlja tudi pri zmerni utrujenosti, kot si lahko prekinil dopust.Dispneja ortopnoa v ležeči položaj, ki odpravlja sedečega položaja. To obstaja samo v poznejši fazi srčnega popuščanja.Paroksizmalna nočna dispneja nenadoma prebudil iz spanja pacientom in ga prisilili, da bi sedel na posteljo ali vstane. To je lahko eden od prvih simptomov levega prekata sprostitve ali zelo izrazito mitralne zaklopke.

Dispneja utrujenost srečo v drugih okoliščinah, ki niso povezane z boleznijo srca. Tako, na primer, se lahko pojavijo pri ljudeh s šibkim fizičnem stanju, v debelost, izčrpanosti, v starosti, kroničnih pljučnih bolnikov, anemijo in obstrukcijo dihalnih poti. Orthopnea lahko pojavijo pri zelo debelih bolnikih z ascitesom, ne glede na vzrok, gastrointestinalnih motenj, ki povzročajo napihnjenost trebuha in v tretjem mesecu nosečnosti.Paroksizmalna nočna dispneja se lahko pojavi pri odraslih v primeru prvega napada, bronhialno astmo, in primere zapore dihalnih poti, ki jo povzroča paratracheal tumorjev. Država anksioznost in srčna nevroza lahko povzroči dispnejo. Ti bolniki pogosto poročajo, da ne morejo dobro dihati.Psihogena dispneja je povezana z akutno respiratorno alkalozo, ki vodi do duševnih motenj, paresthesias v udih ali okrog ust, nato pa tetanijo, tresenje in strah. Utrujenost, ki jo je mogoče odpraviti ostalo je večinoma posledica zmanjšanja delovanje srca. To je lahko velika težava pri kongenitalno srčno napako, OR pulmonale, ali mitralne zaklopke, v kateri so poleg bolj zapleteno in pljučna hipertenzija. Astenija, kronična utrujenost in zaspanost, ki se ne izboljša po preostali so ponavadi posledica duševne spremembe, kot je depresija, srčne nevroze in dolgotrajni oskrbi, ali pa je lahko del "je neurocirculatory astenije." Organski vzroki za utrujenost, vključujejo: kronične okužbe, anemija, endokrine in presnovne spremembe, kronični zastrupitve, uporaba depresivnih in pomirjevali, malignomi, kolagena bolezni, in vse izčrpavajoče bolezni.

Bolečina v prsih

  Bolečina v prsih pojavi v naslednjih kardiovaskularne spremembe, angina pektoris (ta bolečina je posledica ishemije miokarda s prekinitvami), miokardni infarkt; mioperikarditis, v primeru prisotnosti tekočine v osrčnik z tamponada srca, aorte disekciji ali anevrizmo aorte steno pljučno embolijo ali pljučni infarkt.
chess pains
chess pains
Bolečina v prsnem košu je eden od najpogostejših motenj v katerih so bolniki pritožujejo. Zato je treba natančno preučiti njegovo kakovost, lokacija, širjenje, trajanje in dejavnike, ki pospešujejo, poslabšajo ali odstrani bolečine. Treba je narediti več serijsko pregled in laboratorijske preiskave. Poleg priporočil in utrujenost testi in terapevtski poskusi, in selektivni koronarni cineangiography. Vendar pa so nekatere druge bolezni, ki niso povezane s spremembo v srcu sledi bolečino v prsih in težko ločiti od bolezni srca. To so: bolezen ali artritis in diskus v zgornji ali spodnji prsnega koša hrbtenice stranke, srčno nevrozo, neurocirculatory astenija in drugih čustvenih sprememb, drsna Hiatal kila, akutno ali kronično vnetje žolčnika, trebušne slinavke, akutni cardiospasm, pektinske ulcus, ezofagealne bolečine, spremembe, ki povzročajo lokalizirana bolečina v prsnem košu, prsni sev ali vnetje medrebrnih mišic in ligamentov, po miokardnem infarktu sindrom, spontanega pnevmotoraksa, plevritis, bolezni hrbtenice horde, mediastinalnih rak, maligne spremembe v reber in vretenc, mediastinalnih emfizem.

Palpitacije

V nenadne izgube zavesti in nepravilno ukrepanje v srcu so najpogostejše očitke srčnih bolnikov. V večini primerov, palpitacije nastane zaradi strahu, ali skrbi nastane zaradi že obstoječe bolezni srca ali zaradi dolgotrajne čustvene spremembe, kot npr. ker neurocirculatory astenija. Organski vzroki so anemija, hipertiroidizem, izčrpanosti in paroksizmalna tahikardija.
headache
headache
Ponavadi sta opisani dve vrsti palpitacij: sinusna tahikardija, hitro in močno udaril, da se lahko začne postopno ali nenadno, vendar še vedno upočasnjuje postopoma pojavi naporu ali med vzburjenjem. Prezgodnja ventrikularne krčenje srca povzroči srce posebnih občutkov, kot so npr. "Preskok šok" ali "mrtve točke in stavke znova." Bolniki s paroksizmalno tahikardijo opiše pravi občutek hitrega, redne palpitacij ali "plapolanje". Ta občutek se začne nenadoma, traja nekaj minut ali ur in nenadoma prekine. Pri mlajših bolnikih ni nobenih drugih simptomov, razen v primerih, ko se podaljša napad. Pri starejših bolnikih je lahko paroksizmalna aritmije privede do angine pektoris, srčno funkcijo ali sinkope. Paroksizmalna atrijska fibrilacija pojavlja kot hitro in neredno ukrepov, ki se začne in se nenadoma ustavi. Bolniki ponavadi ne pritožujejo zaradi pojava kroničnih atrijsko fibrilacijo in undulacijo dalje, razen v primerih, ko je po tem, ko si pospešeno delovanje in navdušenje nad trgovino. Za diagnozo je treba vzeti EKG med epizodami palpitacij. Vendar pa so druge klinične dejavnike uporabljajo pri izdelavi diagnoze. To je potrebno upoštevati klinično delovanje srca, srčni utrip in ritem, učinke utrujenosti in pritisk na vratno arterijo. Če k temu dodamo starosti bolnika in mogoče tudi druge bolezni. Če upoštevamo, se lahko vsem zgoraj navedenim elementov diagnozo ustanovi brez EKG.

Opravičujemo se vam za morebitne pravopisne napake. Ta stran je prevedena z Cardiology: General Tip
Close