Prekordialne ulov sindrom - Texidor’s Twinge

Prekordialne ulov sindrom - Texidor’s Twinge

precordial catch syndrome - Texidor's Twing
precordial catch syndrome - Texidor's Twing
Prekordialne ulov sindrom je neškodljivo stanje, ki se kaže z bolečino v prsih pri otrocih, mladostnikih in redkeje pri odraslih, se imenuje tudi sindrom trunke Texidor je. Bolečina se bo povečala, ko diha globoko in je podobna srčnega napada, saj ima podobne simptome in traja ponavadi od 1-3 minut, v nekaterih primerih pa lahko traja do 30 minut in včasih tudi nekaj sekundah. Prekordialne ulov sindrom se redko ali večkrat na dan. Trunke Texidor je skoraj vedno zgodi v mirovanju, ponavadi, ko bolnik sedi. Prekordialne ulov sindrom je lokalizirana bolečina v prekordialne regiji, ki se pojavi in ​​izgine, in da ne ogrožajo življenje. Globoko dihanje poveča bolečine zaradi sindroma Texidor Twing, vendar nekateri bolniki namenoma Dihajte globoko povzroči pokajoč občutek v prsih, po katerem bolečina izgine. Bolečina, ki jo povzroča sindrom prekordialne ulovu se nikoli ni počutil med spanjem. Bolečina v prsnem košu ni so nevarni, vendar je bolje, da preprečite, da bi otroci iz teh pogojev, ki sindrom sprožilnim Texidor Twing je.

Še ni določeno, kaj povzroča prekordialne ulovu sindrom, vendar so nekatere raziskave pokazale na nekatere elemente, ki lahko pripeljejo do pojava tega sindroma.

Costochondritis je eden od simptomov, ki očitno z benigno odebeljenim obalnih hrustanca, da je dolžina hrustanca, ki povezuje vse rebro, razen 11. in 12. rebrom na prsnico. Costochondritis vzrok bolečine v prsih, ki se lahko prevzeta s pritiskom na prizadetem območju med rebri. Bolečina izgine po kratkem workout.If obstajajo poškodbe prsnega koša se mora vzpostaviti za prekordialne zdravljenje sindroma ulovu učinkovita. Težave z trunke Texidor je lahko imela otroke, ki trpijo zaradi bolezni dihal. Tesnoba in stres je lahko tudi dejavnik, vendar so zelo redka pri otrocih. Starši bi morali tudi paziti, da se otroci ne jesti nezdravo hrano in neustrezna. Na voljo je tudi izguba vida ali vizualna motnost, ko je bolečina, ki jo povzroča sindrom prekordialne ulovu najmočnejši.

Ni zdravila za lajšanje bolečin v prsih nastala kot posledica trunke Texidor, ampak dejstvo je, da ni nevaren in sčasoma izgine. Ta bolečina se pogosto zamenjuje z nevarnimi težavami, ki ni velja prekordialne sindromom ulova. Ta vrsta diagnoze je pomembno za bolnike z bolečinami pogoste in jih lahko upoštevajo, če so redki. Prekordialne sindrom ulov, ki povzroča bolečino, ne bi smela povzročati težav v vsakdanjem življenju običajnih dejavnosti.

Opravičujemo se vam za morebitne pravopisne napake. Ta stran je prevedena z precordial catch syndrome - Texidor's Twing
Close