Bradikardija simptomi

Bradikardija simptomi

Bradycardia symptoms
Bradycardia symptoms
Bradikardija je srce aritmija, ki se odlikuje z zelo počasnim bitjem srca, na splošno nižja od 60 utripov na minuto. To pomeni, da srce ne more črpa dovolj bogata s kisikom krvi v telesu. Bradikardija simptomi niso enaki za vse osebe s srčnim obolenjem, za nekatere ljudi ne povzroča težav niti se pojavijo simptomi, običajno ljudje, ki so fizično sposobni, na primer športniki, ki redno trenirajo v mirovanju imate zelo počasen srčni utrip.

Bradikardija simptomi so utrujenost, slabost, oteženo dihanje, omedlevica, omotičnost, težave s spominom in težave s spanjem.

Najpogostejši simptom je utrujenost bradikardija, ki se pojavi, ker upočasnjen srčni utrip in se pojavlja tudi v ostalih. Pri nekaterih ljudeh lahko povzroči pomanjkanje moči za opravljanje vsakodnevnih opravil.

Težava, ki prav tako spada v bradikardije je omedlevica, ki povzroči začasno izgubo zavesti. Omedlevica je ena od najnevarnejših simptomov bradikardije, nekateri ljudje popolnoma izgubil zavest in nekateri so na robu izgubil zavest in to je zelo zaskrbljujoče razmere. V tem primeru je verjetno treba namestiti spodbujevalnik za nadzor srčnega utripa.

Pri nekaterih ljudeh se pojavi znak z bradikardijo, zasoplost spremljajo bolečine v prsih ali omotičnost, kar lahko vodi do izgube zavesti. Omotica in glava bolečina se lahko pojavi kadarkoli.

Problem s spanjem pripada bradikardijo simptomov, ki se lahko pojavljajo v nekaterih nočeh. Ta težava se lahko pojavi pri nekaterih ljudeh za druge pa ne, pa tudi drugih omenjenih simptomov. Pri bolnikih z upočasnjenim srčnim utripom se lahko pojavijo motnje spomina in povzročajo težave pri spomniti, da je pripeljalo do zmede. Če bradikardija ne očitne simptome, potem vam ni treba zdraviti. Hudo bradikardijo lahko privede do izrednih razmer zaradi pomanjkanja kisika v možganih, in smrti se lahko zgodi, če ne sprejmejo potrebne postopkov za dvig srčnega utripa, je nujno, da se odzove na srčni utrip se vrne na normalne za šok terapije, začasno spodbujevalnik vsaditev, zdravil podane v veno in drugi.

Če se pojavijo simptomi, bradikardija je treba obrniti na zdravnika, da ugotovi, bradikardijo s testom, kot testno krvi, EKG, EKG, Holter monitor, nagibno mizo test, elektrofiziologija. Možnost, da se pojavi bradikardija simptomi večja, če je bolezen srca, če jemljete nekatera zdravila za ljudi, starejše od 65 let in po operaciji srca po srčnem napadu, bolni sinus sindrom, srčni blok.

Opravičujemo se vam za morebitne pravopisne napake. Ta stran je prevedena z Bradycardia symptoms
Close